BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. BİLGEHAN ERDEM’İ, ARTVİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ

Genel 22/04/2024 15:15

Belediye Başkanımız Sn. Bilgehan Erdem’i, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen bu ziyarette Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şeref Öngüner, Başkan Bilgehan Erdem’i 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki başarısı için tebrik ederken, yönetim ile beraber Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne ait ahşap işlemeli plaket hediye edildi.
Başkan Erdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Artvin ekonomisinin yapıtaşı olan esnafın sorunlarını hep beraber çözüme kavuşturmak için belediye olarak üstlerine düşeni yapacağını ifade etti.